ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.

ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.

Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης: Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.) είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία έχει συσταθεί με τη σύμπραξη του Επιμελητηρίου Έβρου και του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Ως πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης σε υποψήφιους διαμεσολαβητές και παράλληλα προσφέρει προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδικευμένα προγράμματα, όπως η τραπεζική διαμεσολάβηση. Εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη στο σύγχρονο και ανακαινισμένο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου.

 

                                                                                                                                         

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α «ΝΙΚΗ»)  του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου, ανακοινώνει την  διεξαγωγή δύο νέων κύκλων προγράμματος βασικής εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών.

 Η βασική εκπαίδευση κατόπιν γραπτών εξετάσεων οδηγεί σε διαπίστευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την άσκηση του επαγγέλματος του διαμεσολαβητή.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί:

για τον πρώτο κύκλο από 23/02/2024 έως 03/03/2024 στην Αλεξανδρούπολη  ( 6 μέρες δια ζώσης και 3 μέρες διαδικτυακά) και

για τον δεύτερο κύκλο από 02/03/2024 έως 10/03/2024 στην Αλεξανδρούπολη ( 6 μέρες δια ζώσης και 3 μέρες διαδικτυακά)

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο ανωτέρω πρόγραμμα παρακαλούνται όπως αποστείλουν με email στην ηλεκτρ. διεύθυνση dsalexandroupolis@gmail.com την συνημμένη αίτηση που βρίσκεται και στο ακόλουθο link : https://docs.google.com/document/d/1sF3gOUmKp0gN1uJdVgEPd9_jOVwUuKigMLSTXRtngh0/edit    και όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο παρακάτω ερωτηματολόγιο : https://forms.gle/cFCexjr6yNLU8xD39

Το πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης φέρει τον γενικό τίτλο TOOLKIT MASTERING MEDIATION («ΔΙΑΠΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ») και υλοποιείται σε συνεργασία  του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α. με την εταιρεία Toolkit Company και την κ. Δήμητρα Κ. Τριανταφύλλου. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις εκπαιδεύτριες της εταιρείας Toolkit Company κ.κ. Δήμητρα Κ. ΤριανταφύλλουΔανάη Ι. Καρκoύλια, με πολυετή διδακτική και επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και διεθνώς στο αντικείμενο των ADR. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε εντατική βιωματική εκπαίδευση 80 ωρών, 9 ημερών αξιολογούμενη κατά τη διάρκεια και στο τέλος αυτής, προφορικά και γραπτά. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί δια ζώσης στα γραφεία του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α «ΝΙΚΗ» στην Αλεξανδρούπολη (Λ. Δημοκρατίας 307, 4Ος όροφος), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί ως εξής:

Με δια ζώσης εκπαίδευση , στα γραφεία του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α «ΝΙΚΗ» στους χώρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, Λ. Δημοκρατίας  αρ. 370, 4Ος όροφος & 3 ημέρες εξ αποστάσεως

Για την κατοχύρωση θέσης για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας, και υπό την προϋπόθεση καταβολής της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Το συνολικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται στο ποσό των 1.450,00 ευρώ. Η κατάθεση των διδάκτρων θα πραγματοποιηθεί στον λογαριασμό με ΙΒΑΝ:  GR7201103060000030601928135 Εθνικής Τράπεζας, με δικαιούχο το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α «ΝΙΚΗ».  Στην περίπτωση μη διενέργειας του προγράμματος, το καταβληθέν ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό κάθε δικαιούχου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 25510- 26712 ( 10.00 π.μ. έως 14.00).

Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησής τους οι αιτούντες αποδέχονται την διατήρηση των προσωπικών τους δεδομένων στα αρχεία του Ινστιτούτου και την επεξεργασία τους από τους αρμόδιους του Ινστιτούτου προκειμένου να τους παρέχει ενημέρωση για την πορεία της αίτησής τους και για τις διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή καθώς και με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκπαίδευσης.