ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.

ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.

Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης: Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.) είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία έχει συσταθεί με τη σύμπραξη του Επιμελητηρίου Έβρου και του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Ως πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης σε υποψήφιους διαμεσολαβητές και παράλληλα προσφέρει προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδικευμένα προγράμματα, όπως η τραπεζική διαμεσολάβηση. Εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη στο σύγχρονο και ανακαινισμένο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου.

 

                                                                                                                                          ΝEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

                                                                                                                                                   ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, 7 - 15 Ιανουαρίου 2023

 

Νέος κύκλος εκπαίδευσης για την διαπίστευση Διαμεσολαβητών στην Αλεξανδρούπολη

 

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α «ΝΙΚΗ»)  του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου, ανακοινώνει την  διεξαγωγή νέου κύκλου προγράμματος βασικής  εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών. Η βασική εκπαίδευση κατόπιν γραπτών εξετάσεων οδηγεί σε διαπίστευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την άσκηση του επαγγέλματος του διαμεσολαβητή.   

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Ιανουαρίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη και οι αιτήσεις για συμμετοχή θα παραμείνουν ανοιχτές εώς 30.12.2022.

Το πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης φέρει τον γενικό τίτλο “TOOLKIT MASTERING MEDIATION” («ΔΙΑΠΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ») και υλοποιείται σε συνεργασία  του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α. με την εταιρεία Toolkit Company και την κ. Δήμητρα Κ. Τριανταφύλλου. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις εκπαιδεύτριες της εταιρείας Toolkit Company κ.κ. Δήμητρα Κ. Τριανταφύλλου, Δανάη Ι. Καρκoύλια, με πολυετή διδακτική και επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και διεθνώς στο αντικείμενο των ADR.

Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε εντατική βιωματική εκπαίδευση 80 ωρών, 9 ημερών (7/1/2023 – 15/1/2023) αξιολογούμενη κατά τη διάρκεια και στο τέλος αυτής, προφορικά και γραπτά. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί δια ζώσης στα γραφεία του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α «ΝΙΚΗ» στην Αλεξανδρούπολη (Λ. Δημοκρατίας 307, 4Ος όροφος), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης.

Αιτήσεις και πληροφορίες για το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/wL9UQVLmZGneSog99  ( ΑΙΤΗΣΕΙΣ )

email:  inkada@evroschamber.gr

τηλέφωνο: 25510- 35888 & 25510- 38910